Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av Goodguy - 21 augusti 2008 20:56


Tja hur gör man nu då när.......


Den där känslan av total tomhet kryper på, allt är hyfsat svart. Det som är vitt tas snabbt bort av det mörka.. Du tycker synd om dig själv, ingen förstår just dig.. Alla går sin väg och du är kvar ensam...  Du känner dig lika sexig som en soptunna med skräp..  Lika smart som en burk lim..  Vem bryr sig om det och dig?? Du känner dig fet och blek, även fast du kanske inte är just fet och inte speciellt blek.. Men du känner så ändå..


Den där killen eller tjejen du träffar kanske gör dig osäker på dig själv.. En känsla du inte alls gillar, en bidragande känsla av hur du känner nu kanske?? Inte nog med detta så regnar det ute och det börjar bli mörkt ute.. Det känns som sommaren gått så fort förbi och allt det roliga som du tänkte du skulle hinna med att göra under sommaren blev inte som du tänkt.. Kanske du hade en skitkass ekonomi som stoppade upp ditt roliga jag.. Det du tar fram när du har pengar på fickan och allt känns bra..


Tjaa du är osäker just nu.. Osäker på vad du vill göra med ditt liv.. Vilka dina vänner är.. Om du trivs på ditt jobb eller om du ens har ett jobb.. Då är det just vad du ska göra som är osäkert.. Killen eller tjejen du träffar vet du inte vart du har och du vet inte vad som ska hända heller.. Är du säker på att den du träffar ens är rätt.. Rätt person för dig som du vill uppleva alla sköna saker med.. Alla sköna saker du skulle kunna göra om du visste vart du hade den du träffar..


Om du visste att du hade pengar.. Om det var sol.. Om du hade roliga vänner du kunde lita på.. Om de fanns för dig just nu..  Hade du kunnat prata med någon i din familj just nu så kanske du hade gjort det eller kanske så kändes det inte som du vill tynga dem..  Kanske kanske.. Hade du bra vänner kanske du inte ville tynga dem heller.. Tänker du mycket.. ?? Om du gör det blir saken inte precis bättre elr ??



Så *snyft snyft hur* ska man då göra när man känner så här?? Ahh lite självdistans har du, så jag kan bjuda på ett snyft utan att allt jag skriver blir oseriöst elr hur :)


Ja fy fasen hur gör man när man känner så här som ovan??


Finns inga enkla svar och sanningar.. Men vad jag vet av erfarenhet så är det alltid enklare att se saker i svart.. Alltså se saker i svart enklare än vitt.. Lustigt att det är så egentligen.. Vad du behöver göra för att känna dig bättre nu är faktiskt följande..


Motarbeta den "svarta" synen så in i hela helvete!! Tänk varje gång när du tänker på en sak som du känner dig lite orolig eller ngt som får dig att känna obehag, alltid på en sak som fått dig att må bra.. Även om det är svårt och du får tänka ordentligt så ge inte upp.. Tänk på ngt som fått dig att må bra.. Tänk på att de känslor du har nu inte alltid finns och de finns oftast inte för att det är enna jevla skitkänslor.. Varför ska du känna så ?? Kan du göra ngt åt det i stället?? Inte?? Klart det finns ngt du kan göra, även om det så är en enda liten skitsak som går att göra.. Så är det alltid en början eller hur?? :)


Bra nu har vi klargjort attt det finns små skitsaker man kan börja med.. Sen kan du alltid göra något som du skjutit på.. Typ betala en räkning.. Städa lägenheten lite.. Snygga upp lite.. Ta en lång promenad i bra takt, med lite skön musik.. Duscha eller bada och klä dig lite snyggt.. Piffa till dig lite så att säga :) Brösta upp dig lite när du står upp.. Sträck på dig, det är skönt som fan att sträcka på sig lite eller :) Gå ut och ta en fika.. Själv eller med en kompis.. Åk till mamma, snacka lite, eller syrran eller brorsan elr whatever du fattar.. .Ring någon du inte ringt på länge.. Skriv eller ring den där tjejen eller killen.. Säg att ni måste snacka.. Passar det inte och du inte får vad du vill ha... Tro mig.. Du gör dig själv världens bästa tjänst och kapa den personen ur ditt liv.. Vem behöver människor som får en att känna sig illa till mods??  Ok annars löser ni det genom att snacka, det är oftast det bästa...


Ok en sak till innan jag avslutar... Få ingen att känna dig "tråkig" för att du inte kanske just känner för att gå ut och festa eller vad det nu kan vara.. Säger nåon till dig och verkligen tycker att du är tråkig om du inte följer med ut eller på något annat.. Så stå på dig för helvete.. ;) Menar vem fan är tråkig bara för att man inte har lust att göra ngt som andra vill.. Du är du och de är de.. Det är en bra utgångspunkt.. Kan inte folk hantera det så är de nog inga riktiga homies heller.. Eller är de det?? Det vet bara du??


Okaj nog med tips från mig idag då :)


Hoppas alla har det sweet nu efter mina tips och att allt känns iaf lite bättre.. Ynkepynke lite bättre haha ;)


Peace yall.....


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards