Alla inlägg den 27 augusti 2008

Av Goodguy - 27 augusti 2008 01:15


Hmm sweet question ey :)


Hur lång tid bör man vara tillsammans med någon innan man flyttar ihop egentligen?? Kanske 1 månad? Kanske 2? Eller kanske 3? Eller säg 1 år kanske?


Hur blir det om man gör det utan att fundera på tiden, utan i stället kör på om det känns rätt? Tja kanske kan funka.. Jag har alltid varit en motsträvare till att flytta tillsammans för tidigt.. Jag har nog skrockat och lagt någon duktig kommentar när folk bara gör det och knappt känner varandra :) Så här har jag tänkt.. Ska man flytta tillsammans tidigt, varför då? Är man tillsammans med någon så kan man ju ses och slippa vardagsgnabbet över småsaker lite enklare kanske.. Ska man vara med någon kanske resten av sitt liv, då lär man ju fan bli trötta på varandra tillslut av att bo tillsammans ändå elr ??


Men men jag har funderat och omvärderat situationen lite grand.. Tänk om det är så här att va fan man flyttar ihop och sen så kör man bara på om det känns bra.. Så kan man ju faktiskt göra om man vill elr? Jag har nog till och med omvärderat situationen så att jag tror att... Att.. :) Flyttar man ihop med någon det känns rätt med tidigt.. Så hey det är ju en ganska bra prövning elr hur? Funkar man tillsammans och är rätt för varandra så lär det märkas.. Funkar man inte ihop så lär även det märkas och då har man ju snabbare tagit reda på om partnern man valt faktiskt är den där speciella personen man vill leva med..


Det är ju ganska schysst att slippa slänga bort massa tid på den personen som man inte hade listat ut lika snabbt om man inte bott ihop :) Tänk om du flyttar ihop med någon efter säg 2 månader.. Ni avskyr varandra efter 1 månad och typ vill kräkas på varandra.. Då kanske du hade lagt 4 månader om ni inte bott ihop.. Därav så har du nu sparat 3 månader hehe :)


Ahh det vill säga om det nu var så då.. Men tänk om det är så :) Vavavava hehe :)


 Ok sen finns det ju andra scenarion med.. Du och din partner har distanförhållande som börjar bli weird att ha efter ett tag.. Ni kanske inte har något annat val än att flytta ihop om det ens ska funka.. Mmm det är lite läskigt tycker jag nog... Men tjaa varför inte liksom..


Plus: Du får reda ASAP= As Soon As Possible= Så Snart Som Mögligt ;) Om du passar med denna människa.. Zippelidoo ya bet ya att du får :) Sen kan man sova ihop och det är ju mysigt.. Sen delar man hyra antagligen. Sen så ahh massa saker :)


Minus: Det är skittråkigt att flytta.. Blärgh :) Ni kan inte ha den där sköna "dejta" grejen.. Man slipper vakna varje dag och behöva vara utan smink.. Det vet jag att vissa tjejer tycker är jobbigt, säg inte emot mig haha ;) Sen kan det vara lite lustigt när någon behöver göra nummer 2.. Det kan ju lätt bli att många håller sig och så blir det lots of gas i maggen :)  Skitjobbigt för vissa helt enkelt höhö ...


Men men slutsats måste du och du dra själv.. Prova :) Livet är inte så långt så varför inte.. Sen är det faktiskt bra med misstag i livet ibland.. Annars lär man sig inte så bra :) men fine klickar det direkt och allt är finfint så är det väl bara greit elr hur :)


Take care.....

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards